Anunțul momentului pentru șoferi! Se întâmplă mâine!

0

Anunțul momentului pentru șoferi! Se întâmplă mâine!

Lucrări de aploare pe un drum intens circulat. Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere a anunțat recent că, miercuri, 20 martie, traficul va fi 𝐨𝐩𝐫𝐢𝐭 cu intermitențe, timp de circa 20 de minute, 𝐩𝐞𝐧𝐭𝐫𝐮 𝐫𝐢𝐝𝐢𝐜𝐚𝐫𝐞𝐚 unor 𝐠𝐫𝐢𝐧𝐳𝐢 necesare conexiunii șantierului centurii Timișoara Sud cu 𝐃𝐉  𝟓𝟗𝟏 (𝐓𝐢𝐦𝐢𝐬̦𝐨𝐚𝐫𝐚 – 𝐒𝐚̂𝐧𝐦𝐢𝐡𝐚𝐢𝐮 𝐑𝐨𝐦𝐚̂𝐧).

CITEȘTE ȘI: CAMERE PENTRU ROVINIETĂ! AFLĂ LOCAȚIILE UNDE SUNT INSTALATE!

„ATENȚIE! 𝐌𝐢𝐞𝐫𝐜𝐮𝐫𝐢, 𝟐𝟎 𝐦𝐚𝐫𝐭𝐢𝐞, 𝐢̂𝐧𝐜𝐞𝐩𝐚̂𝐧𝐝 𝐜𝐮 𝐨𝐫𝐚 𝟏𝟎, se vor monta 4 grinzi la conexiunea șantierului centurii Timișoara Sud cu 𝐃𝐉  𝟓𝟗𝟏 (𝐓𝐢𝐦𝐢𝐬̦𝐨𝐚𝐫𝐚 – 𝐒𝐚̂𝐧𝐦𝐢𝐡𝐚𝐢𝐮 𝐑𝐨𝐦𝐚̂𝐧). 𝐓𝐫𝐚𝐟𝐢𝐜𝐮𝐥 𝐯𝐚 𝐟𝐢 𝐨𝐩𝐫𝐢𝐭 cu intermitențe, timp de circa 20 de minute, 𝐩𝐞𝐧𝐭𝐫𝐮 𝐫𝐢𝐝𝐢𝐜𝐚𝐫𝐞𝐚 𝐟𝐢𝐞𝐜𝐚̆𝐫𝐞𝐢 𝐠𝐫𝐢𝐧𝐳𝐢. Peste 630 de persoane s-au aflat pe șantierul centurii Timișoara Sud săptămâna trecută, continuând ritmul de lucru în două schimburi, inclusiv pe timpul nopții. Pe lângă lucrările specifice la terasament, șanțuri, pasaje și poduri, s-a intervenit și la cele două parcări care vor fi pe traseu, la compactarea stratului de umplutură din balast, precum și la intersecția cu str. Trandafirilor din Giroc.”, transmit reprezentanții Companiei Nationale de Administrare a Infrastructurii Rutiere.

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata