A apărut în Argeș, “Partidul oamenilor liberi”!

S-a înființat “Partidul oamenilor liberi”! Membrii asociației “Suflet muscelean” au decis că trebuie să se implice în bunul mers al orașului și că a-ți iubi locul natal nu înseamnă doar o masă caldă 5 zile pe săptămână la 28 de persoane cu o situație financiară precară, ci mult mai multă implicare care să lase ceva în urmă.

Așadar factorii implicați au făcut o asociație cu care să poată participa la alegerile pentru Consiliu Local.

,,Neputând participa la alegeri decât înscriși într-un partid și nedorind să ne afiliem unui partid mare, deoarece nu dorim să facem politică, ci numai să dăm o mână de ajutor celor care vor binele orașului, ne-am înscris într-un partid mic, “Partidul oamenilor liberi”, înființat la Târgu Mureș de către niște oameni de afaceri nemultumiți de felul cum a fost guvernată țara până acum.

Suntem o filială care are independență deplină, formată din oameni de afaceri, profesori, pensionari, mici întreprinzători, și mulți alții, deschisă oricărui câmpulungean care vrea ca orașul lui să fie acolo unde-i este locul. Voi reveni în scurt cu propunerile noastre pentru a schimba fața orașului. Crezul nostru este că sunt destui oameni valoroși în oraș, care au stat deoparte de politică și care ne-ar putea da o mână de ajutor să producem shimbarea la care visăm”, au declarat cei implicați.

Comentariile sunt închise trackbacks dar pingback-urile sunt posibile.