Apostoliceanu către Bănică: „Taci din gură! Lipsa de respect te definește!”

0

Apostoliceanu, care fusese destul de calm de-a lungul ședinței, a fost scos din pepeni de colegul său Radu Bănică față de care a răbufnit: „Lipsa de respect te definește. (…) Domnul primar a zis că-mi dă hârtiile, așa că taci din gură”. Acesta a fost un alt moment tensionat dintr-una dintre cele mai haotice ședințe de consiliu local piteștean.

Consilierul liberal Sorin Apostoliceanu a cerut Executivului rezultatul controlului Curții de Conturi la SC Termo Calor SA, adăugând că are informații că ar fo fost constatate nereguli la acordarea subvenției. Cum situația era deja extrem de aprinsă, consilierul pesedist Radu Bănică a răspuns, deși solicitarea nu-i era adresată, cu nici mai mult nici mai puțin decât „Îhî” adică un fel de nu, n-ai să vezi. Reacția lui Bănică l-a deranjat pe Apostoliceanu care a răbufnit: „Lipsa asta de respect te definește. Vă definește. Măi, e democrație….știu că voi ați vrea dictatură.” Radu Bănică a dat-o pe ironii: „Doamna președintă, de acum orice hârtie care se face în primărie să o faceți în dublu exemplar ca să aibă și Apostoliceanu”.

„Domnul primar a zis că îmi dă ( hârtiile n.r.), așa că taci din gură!” a explodat Apostoliceanu. Acesta a continuat să se adreseze colegului Bănică și să-i spună că, dacă citea regulamentul și Codul Administrativ ar fi știut că are dreptul să ceară asemenea documente. „E dreptul meu, am voie să cer!” a adăugat Apostoliceanu.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata