Argeș: A fost semnat primul contract pe „Anghel Saligny.” Despre ce localitate este vorba!

0
Primul contract de finanțare din România prin Programul Național de Investiții „Anghel Saligny” a fost semnat azi la Guvern! Este un proiect pentru comuna Lerești, județul Argeș! În această dimineață, ministrul Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrației, Cseke Attila, și primarul PSD al comunei Lerești, Marian Toader, au semnat la Palatul Victoria din București primul contract de finanțare din România aprobat prin Programul Național de Investiții „Anghel_Saligny”.
Evenimentul a avut loc în prezența premierului Nicolae Ciucă, a ministrului Familiei, Tineretului și Egalității de Șanse , Gabriela Firea, a piteșteanului Niculae Ștefan Vlad, secretar de stat în Ministerul Dezvoltării, precum și a altor oficiali ai Guvernului și primari din țară.
Proiectul aprobat este „Extindere rețea de apă potabilă și canalizare menajeră, sat Lerești- Pojorâta”. Valoarea totală a proiectului este de 4.740.618,21 lei, TVA inclus. În total, prin Programul Național „Anghel Saligny” au fost aprobate spre finanțare pentru județul Argeș 171 de obiective în valoare totală de 1.537.565.799 de lei.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata