Argeș. Bărbat bătut crunt de prietenii de pahar!

0

După o seară de chefuit la birtul comunal, un bărbat a fost bătut crunt de doi prieteni de pahar și s-a ales cu un geam al locuinței spart. Din primele informații, se pare că cei doi agresori s-au luat la ceartă cu victima, iar la un moment dat au tăbărât pe aceasta. Au fost despărțiți de clienții barului, iar fiecare a plecat pe drumul lui.

Numai că cei doi agresori s-au răzgândit și au decis să îi mai aplice o corecție prietenului de pahar. Astfel, cei doi au mers la locuința bărbatului, au intrat în curte și au început să arunce cu pietre și să amenințe. După ce au spart un geam, victima a alertat autoritățile, iar la fața locului s-au deplasat imediat polițiștii.

Scandalagii au fost duși la secție la audieri, iar după administrarea probatoriului, cei doi au fost reținuți pentru 24 ore, urmând ca în cursul zilei de astăzi să fie prezentați instanței cu propunere de arestare preventivă.

„În ziua de 01 noiembrie a.c., polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Călinești au continuat cercetările într-un dosar penal privind săvârșirea infracțiunilor de loviri sau alte violențe, amenințare, violare de domiciliu și distrugere, și au reținut doi barbați, de 30 de ani, din Dobrești și 33 de ani, din Ștefănești.

Din cercetări s-a stabilit că în seara zilei de 30 octombrie a.c., cei doi ar fi avut un conflict cu un bărbat de 49 de ani, din Dobrești, pe care l-ar fi lovit. De asemenea, cei în cauză ar fi pătruns fără drept în curtea locuinței acestuia, unde ar fi spart un geam și proferat amenințări.

După administrarea probatoriului, cei doi au fost reținuți pe bază de ordonanță, urmând ca în cursul zilei de astăzi să fie prezentați în fața Parchetului de pe lângă Judecătoria Topoloveni, cu propunere de luare a unei măsuri preventive” potrivit IPJ Argeș.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata