Argeș. Bărbat înjunghiat de soție! A ajuns direct în sala de operații!

0

O ceartă între doi soți din Leordeni putea avea un final tragic după ce femeia și-a înjunghiat de două ori bărbatul în noaptea dinspre duminică spre luni. Din primele informații, se pare că cei doi au stat până târziu și au consumat alcool, iar la un moment a izbucnit un conflict care a degenerat. Din câte se pare, bărbatul a încercat să o lovească pe soția sa, iar femeia a fost mâna pe un cuțit și l-a înjunghiat de mai multe ori pe soț.

Ulterior, amândoi au mers la culcare în camere diferite, dar spre dimineață, starea bărbatului s-a agravat. În momentul în care acesta a început să vomite sânge, femeia a sunat imediat la 112. La locuința celor doi s-a deplasat un echipaj de ambuanță care i-a acordat primele îngrijri medicale bărbatului și l-a transportat la spital, unde a fost băgat direct în sala de operație. Din fericire, acesta este conștient și, în prezent, se află internat pe Secția de Terapie Intensivă.

De asemenea, la fața locului s-au deplasat și oamenii legii împreună cu un procuror pentru demararea cercetărilor. Femeia a fost dusă la audieri, iar după administrarea probatoriului a fost reținută pentru 24 de ore. Ieri, a fost dusă în fața instanței și s-a luat decizia arestului la domiciliu pentru o perioadă de 30 zile.

„În noaptea de 30 spre 31 octombrie a.c., polițiștii din cadrul Poliției Orașului Topoloveni au fost sesizați prin Serviciul Național Unic Apeluri de Urgență 112 de către o femeie de 44 de ani, care ar fi rănit pe soțul său, prin înțepare cu un cuțit, acesta având nevoie de îngrijiri medicale.

Polițiștii Secției de Poliție Rurală Leordeni au intervenit cu operativitate, stabilind că cele sesizate se confirmă. Bărbatul în cauză, de 48 de ani, din Leordeni, prezenta două plăgi produse prin înțepare, cu un cuțit, acesta fiind conștient.

Femeia a fost condusă la unitatea de poliție, iar cercetările au fost preluate de un procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Argeș, împreună cu polițiștii Serviciului de Investigații Criminale Argeș.

După administrarea probatoriului, femeia în cauză a fost reținută pentru 24 de ore, pe bază de ordonanță. În ziua de 31 octombrie a.c., aceasta a fost prezentată în fața instanței cu propunere de luare a unei măsuri preventive, iar Tribunalul Argeș a dispus cercetarea sub măsura arestului la domiciliu” potrivit IPJ Argeș.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata