Argeș: Bărbat snopit în bătaie de doi tineri! La percheziții au fost găsite două pistoale!

0

Argeș: Bărbat snopit în bătaie de doi tineri! La percheziții au fost găsite două pistoale!

Polițiștii de investigații criminale din cadrul Poliției Municipiului Câmpulung au finalizat cercetările într-un dosar penal aflat sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Câmpulung, privind săvârșirea infracțiunilor de lovire sau alte violențe și tulburarea ordinii și liniștii publice.

CITEȘTE ȘI: S-A AFLAT! CINE VA CÂNTA DE SĂRBĂTORI ÎN PITEȘTI!

Din cercetări s-a stabilit că, în noaptea de 21 spre 22 iulie a.c., doi bărbați de 28, respectiv 30 de ani, ambii din Câmpulung, ar fi agresat un alt bărbat, pe raza municipiului Câmpulung.

Reamintim faptul că, pentru administrarea probatoriului, în dimineața zilei de 25 septembrie a.c., polițiștii de investigații criminale, cu sprijinul polițiștilor criminaliști și al luptătorilor din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale, au efectuat două percheziții domiciliare la locuițele persoanelor bănuite de săvârșirea faptelor.

În urma perchezițiilor, au fost identificate și ridicate, în vederea continuării cercetărilor, mai multe obiecte contondente și două pistoale cu aer comprimat. După administrarea probatoriului, la data de 25 septembrie a.c., cei doi au fost reținuți, pe bază de ordonanță, pentru 24 de ore, ulterior fiind cercetați sub măsura arestului preventiv – bărbatul de 28 de ani și în stare de libertate, bărbatul de 30 de ani.

Dosarul cauzei a fost înaintat Parchetului de pe lângă Judecătoria Câmpulung, cu propunere de trimitere în judecată.

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata