Argeș: Casă mistuită de flăcări în a doua zi de Crăciun! Incendiu violent!

0

Un incendiu violent a izbucnit, noaptea trecută, în jurul orei 04:30, la două construcții dintr-o gospodărie din comuna argeșeană Rociu. Din primele informații, se pare că incendiul a izbucnit din cauza unui coș de fum deteriorat.

CITEȘTE ȘI: ACCIDENT GRAV LA MCDONALD’S PITEȘTI! TREI MAȘINI FĂCUTE PRAF!

La fața locului au intervenit pompierii de la Detașamentul Bradu și Punctul de Lucru Rociu cu trei autospeciale de stingere cu apă și spumă pentru localizarea și lichidarea flăcărilor. În cauză, s-a constat faptul că au ars acoperișul casei și al unei anexe pe o suprafață totală de aproximativ 100 mp și obiecte de mobilier aflate în podul locuinței.

”În jurul orei 04:30, pompierii de la Detașamentul Bradu și Punctul de Lucru Rociu au intervenit cu trei autospeciale de stingere cu apă și spumă pentru localizarea și lichidarea unui incendiu izbucnit la două construcții dintr-o gospodărie din localitatea Rociu.

În urma evaluării făcută de către pompieri, au ars acoperișul casei și al unei anexe pe o suprafață totală de aproximativ 100 mp și obiecte de mobilier aflate în podul locuinței. Datorită intervenției operative a pompierilor, s-a reușit evitarea propagării flăcărilor la întreaga locuință, dar și la alte două case aflate în imediata apropiere. Cauza probabilă de izbucnire a incendiului a fost coșul, canalul sau burlanul de fum deteriorat.”, precizează ISU Argeș.

Din fericire, după ore de luptă cu flăcările, pompierii au reușit să lichideze incendiul înainte de a se propaga la restul locuinței sau la casele aflate în apropiere.

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook sau pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata