Argeș. Caz șocant! Mama și copilul de 10 ani bătuți cu bestialitate în propria casă!

0

Argeș. Mama și copilul de 10 ani bătuți cu bestialitate! În ziua de 14 martie a.c., polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Rucăr au continuat cercetările într-un dosar penal aflat sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Câmpulung, privind săvârșirea infracțiunii de violență în familie, și au reținut un bărbat de 41 de ani, din Rucăr, cu antecedente penale.

Din cercetări, s-a stabilit că, în ziua de 04 martie a.c., bărbatul ar fi lovit-o pe concubina sa și pe fiul acesteia, în vârstă de 10 ani, în timp ce se aflau în locuința lor din localitatea Rucăr.

CITEȘTE ȘI: VIDEO. SEX ORAL LA O SALĂ DE PĂCĂNELE DIN PITEȘTI! DOI TINERI S-AU IUBIT ÎN VĂZUL LUMII!

În ziua de 14 martie a.c., după administrarea probatoriului, cel în cauză a fost reținut pentru 24 de ore, pe bază de ordonanță, urmând ca în cursul zilei de astăzi să fie prezentat în fața Parchetului de pe lângă Judecătoria Câmpulung, cu propunere de luare a unei măsuri preventive.

Bărbatul se afla sub măsura preventivă a controlului judiciar pentru 60 de zile, după ce, în data de 13 martie a.c., a fost reținut pentru săvârșirea infracțiunilor de încălcarea de către persoana împotriva căreia a fost emis un ordin de protecţie a oricăreia dintre măsurile dispuse prin ordinul de protective și amenințare.

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook sau pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata