Argeș. Consilier local – bătut de hoții de lemne! VIDEO

0

Un consilier local din comuna Davidești acuză că a fost bătut cu bâte și lopeți în timp ce le-a atras atenția hoților care cărau arbori tăiați ilegal. Marius Fulgeanu, ales local din partea USR, susține că a făcut numeroase plângeri la instituțiile competente, dar nu s-a luat nicio măsură până în prezent. Astfel, potrivit unui mini-reportaj, bărbatul a mers în pădure, iar în momentul în care le-a atras atenția hoților, aceștia au început să îl lovească cu bâte și lopeți. Cu toate că a sunat la 112, nu agresorii nu au pățit nimic.

CITEȘTE ȘI: ARGEȘ: „M-A LUAT DE GÂT, MI-A DAT DOUĂ PALME! AM CREZUT CĂ O SĂ MOR!” DECLARAȚII HALUCINANTE ALE COPILULUI BĂTUT DE PROFESOARĂ!

„Dacă nu reușeam să filmez acum, eram la pușcărie… M-au prins, m-au lovit, m-au atacat cu lopețile. Nu există hoți de lemne pentru că nu sunt hoți de lemne, sunt oamenii pădurarilor și ai polițiștilor. Aici am copilărit, aici am trăit. Când eram mic, nu vedeai la 50 m în padure, acum întorci trenul, întorci TIR-ul. Aici s-a furat din pământ. Aici a fost un pom, un arbore. E tăiat din rasul pământului”, spune alesul local.

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News sau pe Tik Tok

 

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata