Argeș: Copil șantajat cu o filmare indecentă! Detalii șocante!

0

Argeș: Copil șantajat cu o filmare indecentă! Detalii șocante!

Polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Lunca Corbului au finalizat cercetările într-un dosar penal aflat sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, privind săvârșirea infracțiunii de șantaj. Din cercetări s-a stabilit că, un tânăr de 23 de ani, din Stolnici, ar fi șantajat un alt tânăr cu publicarea unui videoclip ce îl înfățișează în ipostaze intime, în vederea obținerii unor sume de bani.

CITEȘTE ȘI: PITEȘTI: TÂNĂRĂ DISPĂRUTĂ FĂRĂ URMĂ! POLIȚIA ÎN ALERTĂ!

La data de 26 octombrie a.c., polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Lunca Corbului, cu sprijinul Brigăzii Operațiuni Speciale Pitești au organizat și desfășurat o acțiune de prindere în flagrant a celui în cauză, imediat după primirea de la persoana vătămată a sumei de 400 de lei.

În aceeași zi, după administrarea probatoriului, tânărul a fost reținut pentru 24 de ore, pe bază de ordonanță, ulterior fiind cercetat sub măsura controlului judiciar. Dosarul cauzei a fost înaintat Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, cu propunere de trimitere în judecată.

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp

 

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata