Argeș. Copilă de 16 ani – bătută cu bestialitate în plină stradă!

0

În ziua de 06 noiembrie, polițiștii de investigații criminale din cadrul Secției 1 Poliție Pitești au continuat cercetările într-un dosar penal aflat sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, privind săvârșirea infracțiunii de loviri sau alte violențe, și au reținut un tânăr de 19 ani.

CITEȘTE ȘI: A SĂRIT DE LA ETAJUL 2! TENTATIVĂ DE SINUCIDERE ÎN PITEȘTI!

Din cercetările efectuate s-a stabilit că, în ziua de 05 septembrie a.c., în jurul orei 19:00, tânărul de 19 ani, din Mărăcineni, ar fi agresat o minoră de 16 ani, aceasta suferind leziuni. Din câte se pare, totul ar fi pornit de la impresia amândurora că ar fi avut o atitudine nepotrivită unul faă de altul, moment în care tânărul a luat-o de gât și a pocnit-o pe fată. Aceasta a căzut și are nevoie de 11 zile de îngrijri medicale.

În ziua de 06 noiembrie, după administrarea probatoriului, tânărul de 19 ani a fost reținut pentru 24 de ore, pe bază de ordonanță, urmând ca în cursul zilei de astăzi, 07 noiembrie, să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, cu propunere de luare a unei măsuri preventive.

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata