ARGEȘ. CUMPLIT! BĂTRÂN URMĂRIT ȘI TÂLHĂRIT ÎN SCARA BLOCULUI!

0

Polițiștii de investigații criminale din cadrul Poliției Municipiului Câmpulung au finalizat cercetările într-un dosar penal aflat sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Câmpulung, privind săvârșirea infracțiunii de tâlhărie.

Din cercetări s-a stabilit că în ziua de 24 aprilie a.c., în jurul orei 14:00, un bărbat de 36 de ani, din Valea Mare Pravăț, ar fi smuls, de pe umărul unui bărbat de 80 de ani, care încerca să deschidă ușa apartamentului în care locuiește, în municipiul Câmpulung, o borsetă în care se aflau 4.000 de lei, documente personale și carduri, după care a fugit.

CITEȘTE ȘI: PITEȘTI. DISPARE „LALEAUA GALBENĂ” DIN PIAȚA VASILE MILEA! CU CE VA FI ÎNLOCUITĂ?

Borseta în cauză a fost găsită abandonată, pe o stradă din municipiul Câmpulung, din interiorul acesteia lipsind suma de bani pe care persoana vătămată a susținut că o avea.

În urma activităților desfășurate de polițiști, bărbatul bănuit de săvârșirea faptei a fost identificat și condus la sediul poliției, pentru audieri. După administrarea probatoriului, bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore, pe bază de ordonanță, ulterior fiind dispusă cercetarea sub măsura preventivă a controlului judiciar.

Dosarul cauzei a fost înaintat Parchetului de pe lângă Judecătoria Câmpulung, cu propunerea de trimitere în judecată.

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook sau pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata