Argeș: Două firme prădate de hoți! Trei tineri reținuți!

0

În ziua de 19 ianuarie, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Albota, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, au continuat cercetările într-un dosar penal întocmit sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt, privind furtul unor anvelope de camion, înregistrat, inițial, cu autor necunoscut și furtul de combustibil, și au reținut trei bărbați, cu vârstele de 34 de ani, din Rociu, de 35 de ani, din Bradu, respectiv 35 de ani, din Suseni.

CITEȘTE ȘI: „AM FI VRUT SĂ RĂMÂI ÎN MIJLOCUL NOSTRU, DAR DUMNEZEU A AVUT UN ALT PLAN!” FATĂ DE 15 ANI-MOARTE SUBITĂ! TRAGEDIE!

Din cercetări s-a stabilit că, în seara zilei de 03 decembrie 2022, bărbatul de 34 de ani, din Rociu și bărbatul de 35 de ani, din Bradu, ar fi pătruns în incinta unei societăți comerciale din comuna Bradu, de unde ar fi sustras 6 anvelope de camion, în valoare de aproximativ 12.000 de lei.

De asemenea, în seara zilei de 18 ianuarie a.c., aceeași bărbați, împreună cu bărbatul de 35 de ani, din Suseni, ar fi pătruns în curtea unei societăți comerciale din localitatea Ștefănești și, prin forțarea mecanismului închizător al capacului rezervorului, ar fi sustras cantitatea de 140 de litri de motorină, ulterior fiind depistați, în flagrant, în timp ce transportau combustibilul, cu autoturismul, pe raza localității Bradu.

Activitatea a beneficiat de suportul tehnic de specialitate al Brigăzii Operațiuni Speciale Pitești.

În ziua de 19 ianuarie a.c., după administrarea probatoriului, cei trei bărbați au fost reținuți pentru 24 de ore, de bază de ordonanță, urmând ca în cursul zilei de astăzi să fie prezentați în fața Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, cu propunere de luare a unei măsuri preventive.

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook sau pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata