Argeș: Elev bătut cu bestialitate de profesoara de istorie! Acuzații grave! VIDEO!

0

Argeș: Elev bătut cu bestialitate de profesoara de istorie! Acuzații grave!

Acuzații grave! Părinții unui elev din Sălătrucu fac acuzații grave la adresa unui cadru didacțic. Concret, aceștia îl acuză pe profesor de rele tratamente și susțin că le-au agresat și lovit copilul pe motiv că a deranjat ora. A fost nevoie de intervenția polițiștilor care au deschis un dosar penal și efectuează cercetări pentru a stabili cu exactitate cum s-a petrecut incidentul.

Lovit cu pumnii în cap pe motiv că a deranjat ora

Din primele informații, se pare că incidentul s-a petrecut ieri, în timpul orei de istorie, la Școala Generală „Radu Șerban” din localitatea argeșeană Sălătrucu. Copiii au povestit îngroziți că profesoara le-a atras atenția să facă liniște, moment în care băiatului i-a căzut pe jos stiloul. Acela a fost momentul când profesoara și-a ieșit din mință și s-a năpustit asupra colegului lor, lovindu-l cu pumnii în cap. Speriați, copiii au anunțat celelalte cadre didactice dar și părinții care au solicitat o ambulanță la fața locului.

„La data de 26 septembrie a.c., în jurul orei 18:00, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Curtea de Argeș au fost sesizați, prin S.N.U.A.U. 112, de către un bărbat din localitatea Sălătrucu, cu privire la faptul că fiul său ar fi fost agresat, în cursul aceleași zile, la școala din localitate, de către un cadru didactic, pe motiv că deranja ora.

CITEȘTE ȘI: AGRESORUL FETEI DE LA MIOVENI-ADUS ÎN FAȚA JUDECĂTORILOR! CE S-A DECIS?

La fața locului s-au deplasat polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Tigveni, care au efectuat verificări.
În urma agresiunii, elevul nu prezenta leziuni și, în prezența polițiștilor, aparținătorii nu au solicitat acordarea de îngrijiri medicale.

Cercetările vor fi preluate de către polițiștii din cadrul Biroului Siguranță Școlară, în cauză fiind întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de purtare abuzivă, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Curtea de Argeș. Menționăm faptul că, polițiștii au desfășurat, la unitatea de învățământ în cauză, activități de prevenire, la data de 20.09.2023.”, precizează IPJ Argeș.

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News sau pe Tik Tok

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata