Argeș: Femeie atacată de câini pe stradă! În stare gravă la spital!

0

Argeș: Femeie atacată de câini pe stradă! În stare gravă la spital!

 O femeie din Costești a fost atacată de un câine chiar în apropierea casei sale, vecinii fiind cei care au salvat-o. Din primele informații, se pare că bătrâna, în vârstă de 82 ani, a fost grav rănită și transportată de urgență la spital. 

CITEȘTE ȘI: SCHIMBĂRI RADICALE LA EXAMENUL AUTO! SE MODIFICĂ PROBA DE LA SALĂ!

„În dimineața zilei de 15 februarie a.c., polițiștii din cadrul Poliției Orașului Costești au fost sesizați prin Serviciul Național Unic Apeluri de Urgență 112 cu privire la faptul că o femeie ar fi suferit leziuni prin mușcături de câine, în timp ce se afla în apropierea locuinței, pe raza localității Costești.

Din verificările efectuate până la acest moment, a rezultat că femeia în cauză, de 82 de ani, ar fi fost mușcată de un exemplar canin, femelă, de talie medie, fără stăpân. Persoana vătămată a suferit leziuni la nivelul membrelor inferioare și a fost transportată la spital, pentru îngrijiri.

Polițiștii din cadrul Poliției Orașului Costești desfășoară cercetări, pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care evenimentul a avut loc și luarea măsurilor legale care se impun. Pentru asigurarea cadrului legal necesar verificărilor, în cauză a fost întocmit dosar penal, conform art. 12 din O.G. 55/2002.”, transmite IPJ Argeș.

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata