Argeș: Femeie bătută și tâlhărită în fața blocului! A rămas fără geantă!

0

Argeș: Femeie bătută și tâlhărită în fața blocului! A rămas fără geantă!

În ziua de 09 noiembrie a.c., în jurul orei 15:00, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Câmpulung au fost sesizați prin Serviciul Național Unic Apeluri de Urgență 112 cu privire la faptul că o femeie a fost agresată și i-a fost sustrasă geanta, în zona unui bloc de locuințe din Câmpulung.

CITEȘTE ȘI: SUFERINȚA SURDĂ CARE A ÎMPINS-O LA SINUCIDERE PE LAURA. CE SPUN APROPIAȚII?
În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tâlhărie, conform art. 233 din Codul Penal, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Câmpulung.
Din cercetări s-a stabilit că în jurul orei 14:30, persoana vătămată, de 65 de ani, ar fi fost deposedată de geanta de urmăr în timp ce se deplasa spre apartamentul dintr-un bloc de locuințe, fiind urmată în scara blocului de un bărbat pe care nu îl cunoștea, și care a lovit-o și a exercitat acte de violență asupra acesteia pentru a o deposeda de geanta de mână.
Ca urmare a mobilizării exemplare a polițiștilor, în jurul orei 17:00, bărbatul bănuit, identificat ca fiind un bărbat de 32 de ani, din Câmpulung, a fost depistat de un echipaj de ordine publică din cadrul Poliției Municipiului Câmpulung și condus la sediul poliției, pentru cercetări.

În urma cercetărilor, prejudiciul a fost recuperat integral și restituit persoanei vătămate. După administrarea probatoriului și parcurgerea etapelor procesuale, în noaptea de 09 spre 10 noiembrie a.c., bărbatul de 32 de ani a fost reținut pentru 24 de ore_, pe bază de ordonanță, urmând ca în cursul zilei de astăzi, 10 noiembrie, să fie prezentați Parchetului de pe lângă Judecătoria Câmpulung cu propunere de luare a unei măsuri preventive.

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata