Argeș. Femeie spulberată de un șofer drogat! Detalii incredibile!

0

În seara zilei de 03 mai a.c., în jurul orei 21:00, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Câmpulung au fost sesizați cu privire la faptul că, pe D.N. 73, în localitatea Mihăești, o femeie, în calitate de pieton, a fost accidentată de un autoturism, al cărui șofer a părăsit locul producerii accidentului  fără încuviințarea organelor de poliție.

Victima, o femeie de 75 de ani, din Mihăești, a fost preluată de către un echipaj medical și transportată la spital.

Conducătorul auto, un bărbat de 30 de ani, din Mihăești, a fost identificat, la scurt timp, de către polițiști și a fost testat cu aparatele din dotare, reieșind indicii cu privire la posibila prezență a unei substanțe psihoactive.

Menționăm că aceasta nu reprezintă probă în cadrul dosarului penal, persoana fiind condusă la o unitate medicală, pentru recoltarea de probe biologice de sânge și urină, în vederea confirmării cu exactitate, prin analize de specialitate, a consumului de substanțe interzise.

În cauză, a fost întocmit dosar penal conform art. 196 și 336 alin.2 din Codul Penal, iar dreptul de a conduce a fost suspendat, fiind eliberată dovadă înlocuitare fără drept de circulație.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata