Argeș: Femeie terorizată de propriul soț! Supusă unor umilințe de nedescris!

0

Argeș: Femeie terorizată de propriul soț! Supusă unor umilințe de nedescris!

În noaptea de 12 noiembrie a.c., polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Călinești au continuat cercetările într-un dosar penal aflat sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Topoloveni, privind săvârșirea infracțiunii de încălcarea de către o persoană împotriva căreia a fost emis un ordin de protecție a oricăreia dintre măsurile dispuse, și au reținut un bărbat de 41 de ani, din Priboieni.

 CITEȘTE ȘI: ÎNCĂ DOUĂ ZILE LIBERE ÎN PLUS ANUL VIITOR! SURPRIZĂ PENTRU ANGAJAȚI!

Din cercetările efectuate s-a stabilit că, în ziua de 12 noiembrie a.c., bărbatul ar fi încălcat, în repetate rânduri, ordinul de protecție provizoriu, emis de polițiști la data de 11 noiembrie a.c., în urma completării formularului de evaluare a riscului la intervenția privind sesizarea de violență în familie a soției sale.

După administrarea probatoriului, bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore, pe bază de ordonanță, urmând ca în cursul zilei de astăzi să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Topoloveni, cu propunere de luare a unei măsuri preventive.

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp

 

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata