Argeș: Firmă de asigurări fentată cu 85 mii lei! Un tânăr a fost reținut!

0

În ziua de 14 decembrie, polițiștii din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalitatii Economice Argeș, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, au continuat cercetările într-un dosar penal privind săvârșirea infracțiunilor de participație improprie la fals intelectual, complicitate la înșelăciune și fals în declarații, și au reținut un tânăr de 24 de ani, din Slatina, județul Olt.

Din cercetări s-a stabilit că în cursul anului 2018, cel în cauză ar fi declarat în fals organelor de poliție că, în calitate de conducător auto, ar fi fost implicat într-un eveniment rutier în care, din vina sa, ar fi avariat un alt autoturism, tamponare care în realitate nu s-a produs.

Urmare a documentelor încheiate, cu sprijinul unei alte persoane, conducătorul celui de-al doilea autoturism a solicitat și obținut pe nedrept de la societatea de asigurare despăgubiri în valoare de aproximativ 85.000 de lei, cu titlu de daună autoturism.

După administrarea probatoriului, tânărul de 24 de ani a fost reținut pentru 24 de ore, pe bază de ordonanță, urmând ca în cursul zilei de astăzi, să fie prezentat în fața Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, cu propunere de luare a unei măsuri preventive. Cercetările continuă, pentru stabilirea întregii activități infracționale.

 

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata