Argeș. Fotbalist condamnat la închisoare! Aproviziona tinerii din Câmpulung cu droguri!

0

Un fotbalist de 21 ani legitimat la o echipa din Liga a IV-a din Argeș a fost condamnat definitiv la patru ani de închisoare după ce a aprovizionat tinerii din Câmpulung cu droguri. David Samuel Dună era fotbalist la ACS Gloria Berevoești, un club înființat în anul 2012, iar în anul 2022 a arestat de polițiștii DIICOT după ce a vândut două grame de cannabis unui om al legii sub acoperire.

Potrivit procurorilor, tânărul era cunoscut cu astfel de îndeletniciri, după ce în cursul anului 2021 a mai fost arestat pentru fapte similare. Mai exact, sportivul făcea parte dintr-un grup infracțional organizat care daproviziona consumatorii din Câmpulung. În acel an, DIICOT a reușit să destructureze gruparea, iar tânărul a fost condamnat pentru prima dată la doi ani de închisoare cu suspendare.

CITEȘTE ȘI: SCHUMACHER – MOMENT DE SINCERITATE PENTRU SITUAȚIA ÎN CARE SE AFLĂ FC ARGEȘ! „CU TOȚII AM PUS UMĂRUL, CU TOȚII AM GREȘIT PE UNDEVA!”

Deși avea o sentință trecută în cazier, la scurt timp, fotbalistul și-a reluat îndeletnicire. În cursul anului trecut a fost prins din nou și a fost arestat preventiv. La sfâșitul anului trecut, acesta a fost condamnat la doi ani de închisoare, la care s-au adăugat și ceilalți doi  din sentința precedentă. Ulterior, sportivul a atacat decizia judecătorilor de la Tribunalul Argeș, iar dosarul a ajuns pe masa magistraților de la Curtea de Apel Pitești. Nu se știe de ce, dar tânărul s-a răzgândit după primul termen de judecată și și-a retras recursul. Astfel, acesta a rămas cu condamnarea finală de patru ani de închisoare cu suspendare.

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook sau pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata