Argeș: Gospodărie mistuită de flăcări! Intervenție de urgență!

0

Argeș: Gospodărie mistuită de flăcări! Intervenție de urgență!

Pompierii de la Garda de Intervenție Topoloveni au fost solicitați să intervină în localitatea Călinești pentru localizarea și lichidarea unui incendiu izbucnit într-o gospodărie. La fața locului s-au deplasat patru echipaje de intervenție, cu două autospeciale pentru stingerea incendiilor și o ambulanță SMURD de preim ajutor calificat, constatându-se că ardeau generalizat aproximativ 8 mc de lemn, o anexă de aproximativ 100 mp și bunurile aflate în interiorul acesteia.

CITEȘTE ȘI: TRAGEDIE! COPIL DE 16 ANI TĂIAT CU POLIZORUL DE PROPRIUL TATĂ! NU A AVUT NICIO ȘANSĂ!

Flăcările prezentau pericol de propagare la locuințele din vecinătatea, însă prin intervenția operativă a salvatorilor s-a putut evita acest lucru. Incendiul a mai afectat, pe o suprafață mică, acoperișul unei alte anexe, aflată în apropiere. Pe timpul intervenției nu au fost identificate victime. Cauza probabilă de izbucnire a incendiului a fost un conductor, cablu electric defect, neizolat corespunzător sau cu izolația deteriorată.

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News sau pe Tik Tok

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata