Argeș: Incendiu puternic la o fabrică! Zeci de angajați evacuați de pompieri!

0

Un incendiu puternic a izbucnit, seara trecută, zeci de angajați fiind speriați de flăcările immense. Din primele informații, se pare că incendiul a izbucnit  la panourile sandwich din apropierea unui cuptor situat într-o hală a unei fabrici de turnare a metalelor neferoase de pe strada Drumul 23.

CITEȘTE ȘI: NOI SPECIALIZĂRI LA UNIVERSITATEA DIN PITEȘTI! AFLĂ DE CÂND!

La fața locului s-au deplasat mai multe echipaje de pompieri de la Detașamentele Bradu și Pitești cu patru autospeciale pentru stingerea incendiilor, o ambulanță SMURD de prim ajutor calificat și o autoplatformă de intervenție și și salvare de la înălțime. În momentul sosirii pompierilor, 25 angajați au fost găsiți captive îîn interiorul fabricii și evacuate de pompieri. Mai multe personae reușiseră să se evacueze singure până la sosirea forțelor de intervenție.

25 de angajați-salvați de pompieri

Pompierii au intervenit rapid iar incendiul a fost lichidat înainte ca flăcările să se propage. „Au ars tavanul și un perete lateral pe o suprafață de aproximativ 300 mp, iar pe timpul intervenției au fost evacuate 24 de butelii de azot încărcate și 34 goale.

Din hală au fost evacuate 25 de persoane, iar două dintre acestea au suferit atac de panică și au fost monitorizate de către echipajul SMURD, fără să fie nevoie de transport ulterior la spital. Cauza probabilă de izbucnire a incendiului a fost o defecțiune la nivelul utilajului.”, transmite ISU Argeș.

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook sau pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata