Argeș. Îngrozitor! Femeie amenințată și lovită cu pietre de propriul fiu!

0

În ziua de 22 mai a.c., polițiștii din cadrul Poliției Orașului Costești au fost sesizați în scris, de către un bărbat din Costești, cu privire la faptul că în cursul zilei de 21 mai, fratele acestuia, de 42 de ani, ar fi adresat amenințări acestuia și mamei celor doi, și ar fi aruncat cu pietre asupra sa, lovindu-l și provocând distrugeri autoturismului său.

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de violență în familie, amenințare și distrugere, conform art. 199, 206 și 253 din Codul Penal, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Costești.

CITEȘTE ȘI: TRAGEDIE! ZĂCEA MORT ÎN CASĂ ÎNTR-UN BLOC DIN RĂZBOIENI!

În continuare, având în vedere natura sesizării, polițiștii au parcurs procedura de evaluare a riscului, în conformitate cu Legea 217/2013 privind combaterea violenței domestice, rezultând că sunt îndeplinite cerințele pentru emiterea unui ordin de protecție provizoriu, ce a fost pus în aplicare, celui în cauză fiindu-i adus la cunoștință emiterea ordinului de protecție și obligațiile dispuse.

De asemenea, în urma administrării probatoriului, bărbatul de 42 de ani a fost reținut pentru 24 de ore, pe bază de ordonanță, urmând ca în ziua de astăzi, 23 mai, să fie prezentat în fața Parchetului de pe lângă Judecătoria Costești, cu propunere de luare a unei măsuri preventive.

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook sau pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata