Argeș: Jaf la o asociație de proprietari! Administratorul a furat o sumă uriașă!

0

Argeș: Jaf la o asociație de proprietari! Administratorul a furat o sumă uriașă! Polițiștii din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalității Economice Argeș au finalizat cercetările într-un dosar penal, aflat sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Câmpulung, privind săvârșirea infracțiunilor de delapidare în formă continuată și fals în înscrisuri sub semnătură privată în formă continuată.

CITEȘTE ȘI: ABBAV ȘI GARDA DE MEDIU – MOBILIZARE DE FORȚE ÎN CAZUL POLUĂRII RÂULUI ARGEȘ! PREFECTUL PERIANU – ANUNȚ DE ULTIMĂ ORĂ!

Din cercetări s-a stabilit că, în perioada 2014-2019, un bărbat de 79 de ani, din Câmpulung, în calitate de administrator al unei asociații de proprietari, și-ar fi însușit, în interes personal, suma totală de aproximativ 63.000 de lei, din gestiunea asociației, banii fiind proveniți din retrageri de numerar din contul bancar, precum și din înregistrarea în registrul de casă a unor plăți mai mari față de cele înscrise în documentele justificative care au stat la baza efectuării operațiunii.

În urma cercetărilor efectuate, prejudiciul produs în cauză a fost recuperat în totalitate, prin aplicarea măsurii asiguratorii a sechestrului asupra bunurilor inculpatului. Dosarul penal a fost înaintat Parchetului de pe lângă Judecătoria Câmpulung, cu propunere de trimitere în judecată.

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook sau pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata