Argeș. Judecătoarea „copy-paste” a cerut pensionarea!

0

Mihaela Badea, judecător al Tribunalului Argeș, a cerut încetarea activității prin pensionare, potrivit ordinii de zi a ședinței din data de 15 noiembrie a Consiliului Superior al Magistraturii. Cererea magistratului care a fost recent judecată judiciar de către CSM va fi analizată, iar în cazul în care i se va da acordul, următorul pas va fi semnarea decretului de eliberare din funcție de către președintele Klaus Iohannis.

CITEȘTE ȘI: REORGANIZARE TERITORIALĂ ÎN ARGEȘ. CE LOCALITĂȚI AR DISPĂREA?

Vă reamintim faptul că la începutul acestei luni, judecătoarea Mihaela Badea a fost sancționată cu avertisment pentru „redactarea a 77 hotărâri pronunțate în materie contenciosului administrativ și fiscal, prin preluarea copy-paste a argumentelor părților, fără a analiza în niciun fel susținerile acestora și fără a arăta propriile motive care au determinat adoptarea soluției”.

„În baza art.273 alin 1, lit. a privind statutul judecătorilor şi procurorilor aplică doamnei Badea Mihaela, judecător în cadrul Tribunalului Argeş, sancţiunea disciplinară constând în avertisment pentru săvârşirea abaterii disciplinare prevăzute de art. 271 lit. s şi teza I din acelaşi act normativ. Cu drept de recurs în termen de 15 zile de la comunicare la Completul de 5 judecători al Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie”, se arată în comunicatul nr. 21/J/2023 al CSM.

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata