Argeș. La furat de lemne cu camionul! Percheziții ample!

0

Polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Rucăr s-au sesizat, din oficiu, cu privire la săvârșirea infracțiunii de „transportul cu orice mijloace de transport al materialelor lemnoase, în volum de peste 10 mc, neînsoţite de documentele specifice de transport prevăzute la art. 68 alin.1 din Legea 46/2008-R”.

CITEȘTE ȘI: PRIMARUL BOCĂNEL DIN DUDEȘTI FOLOSEȘTE FUNCȚIA CA SĂ SE RĂZBUNE PE OPOZANȚII POLITICI! (VIDEO INCREDIBIL!)

Din cercetări s-a stabilit că, la data de 20 aprilie, ansamblul de vehicule compus din o autoutilitară și remorcă, aparținând unei societăți comerciale, din comuna Rucăr, ar fi transportat, pe DC Valea Frasinului, pe raza localității Dragoslavele, un volum de peste 10 m.c. de material lemnos, de esență rășinoase, fără documente specifice de transport prevăzute de normele silvice în vigoare.

Pentru administrarea probatoriului, la data de 22 aprilie a.c., polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Rucăr, cu sprijinul luptătorilor Serviciului pentru Acțiuni Speciale și specialiștilor Gărzii Forestiere Ploiești, au efectuat trei percheziții domiciliare, dintre care una la sediul societății comerciale în cauză.

În urma perchezițiilor, au fost ridicate, în vederea continuării cercetărilor, o autoutilitară și o remorcă, folosite pentru transportul materialului lemnos și cantitatea de 39,946 mc de material lemnos, de esență fag. Valoarea bunurilor indisponibilizate este de aproximativ 45.000 de euro.

Cercetările continuă pentru stabilirea întregii activități infracționale.

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook sau pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata