Argeș: Mamă și fiu șantajați de amant! Au rămas fără 50 mii euro!

0

Argeș: Mamă și fiu șantajați de amant! Au rămas fără 50 mii euro! În ziua de 22 februarie a.c., polițiștii Biroului de Investigații Criminale din cadrul Poliției Municipiului Curtea de Argeș au continuat cercetările într-un dosar penal aflat sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Curtea de Argeș, privind săvârșirea mai multor infracțiuni de șantaj și înșelăciune, ambele în formă continuată, și au reținut un bărbat de 46 de ani, din municipiul Reșița, județul Caraș-Severin.

CITEȘTE ȘI: ARGEȘ: VEȘTI PROASTE PENTRU PACIENȚI! SUTE DE MEDICI DE FAMILIE, ÎN PRAG DE PENSIE!

Din cercetări s-a stabilit că în perioada noiembrie 2018 – mai 2019, cu complicitatea altor două persoane, cel în cauză ar fi amenințat o femeie cu distrugerea prin incendiere a unei locuințe, cu transmiterea în spatiul public a unei relații extraconjugale, precum și cu privire la transmiterea în spatiul public a unei pretinse fapte de viol, despre care s-a stabilit că nu este reală. În aceste împrejurări, cel în cauză ar fi obținut pentru sine și pentru complici diverse sume de bani. De asemenea, cel în cauză ar fi determinat-o pe aceasta să îl angajeze la firma fiului său, încasând astfel salariu lunar, deși nu desfășura efectiv nicio activitate.

Totodată, bărbatul, cu complicitatea altor două persoane, ar fi amenințat pe fiul persoanei vătămate cu privire la transmiterea în spatiul public a unei pretinse fapte de viol, amintite și mamei sale, împrejurare în care ar fi determinat persoana vătămată să îi remită inițial suma de 4000 de euro, apoi sume cuprinse între 400 și 2000 de euro.

Prejudiciul total a fost calculat la aproximativ 50.000 de euro.

În ziua de 22 februarie a.c., după administrarea probatoriului, bărbatul de 46 de ani a fost reținut pentru 24 de ore, pe bază de ordonanță, urmând ca în cursul zilei de astăzi să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Curtea de Argeș, cu propunere de luare a unei măsuri preventive.

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook sau pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata