Argeș: Mii de litri de combustibili furați de la o firmă! Prejudiciu uriaș!

0

Argeș: Mii de litri de combustibili furați de la o firmă! Prejudiciu uriaș! Polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Bascov au finalizat cercetările într-un dosar penal, aflat sub supravegherea Parchetului de pe lângă Tribunalul Argeș, privind săvârșirea infracțiunilor de abuz de încredere, efectuarea de operaţiuni financiare în mod fraudulos (mai multe acte materiale), acces ilegal la un sistem infirmatic (mai multe acte materiale), instigare la efectuarea de operaţiuni financiare în mod fraudulos (mai multe acte materiale) și instigare la acces ilegal la un sistem infirmatic (mai multe acte materiale).

CITEȘTE ȘI: ACUM! IMPACT DEVASTATOR ÎNTRE UN BMW ȘI O DUBĂ ÎN PITEȘTI!

Din cercetări s-a stabilit că, la începutul lunii decembrie 2018, un bărbat de 46 de ani, din Deva, ulterior intrării în posesie a cardului de alimentare cu carburanți, în vederea exercitării atribuțiilor de serviciu, ar fi dispus, fără drept, de acest card, pe care l-ar fi încredințat fratelui său, iar acesta din urmă, ar fi determinat un bărbat de 32 de ani, din județul Dâmbovița, să folosească, în mod fraudulos, cardul, cu care ar fi alimentat, în cursul lunii decembrie 2018, împreună cu un alt bărbat de 46 de ani, tot din județul Dâmbovița, mai multe autoturisme aparținând unor terțe persoane, cu peste 3800 de litri de carburant.

Prejudiciul cauzat societății în cauză este de 4.643,82 de euro. Dosarul penal a fost înaintat Parchetului de pe lângă Tribunalul Argeș, cu propunere de trimitere în judecată.

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook sau pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului

 

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata