Argeș: O ambulanță cu pacienți s-a răsturnat! Două persoane încarcerate! VIDEO!

0

Argeș: O ambulanță cu pacienți s-a răsturnat1 Două persoane blocate!

Accident rutier produs în comuna Suseni, satul Cerșani, în care, din primele informații, un vehicul ar fi părăsit partea carosabilă. Intervin pompierii cu o autospecială de stingere, o autospecială de descarcerare, o ambulanță SMURD de prim ajutor calificat, alături două echipaje SAJ.

CITEȘTE ȘI: MII DE SEMNĂTURI PRO GREVĂ ÎN SĂNĂTATE! CE SPUNE DOINA FĂNICĂ?

În accident este implicată o ambulanță ce transporta doi pacienți, care s-a răsturnat pe partea laterală, în afara părții carosabile, iar în urma incidentului două persoane au rămas blocate în interior și pompierii fac manevre pentru extragerea acestora.

Toate cele trei persoane sunt conștiente, cooperante. Echipajele medicale sunt la fața locului pentru a evalua și acorda îngrijiri medicale, la nevoie, victimelor.

Cele trei victime rezultate în urma producerii evenimentului rutier au fost monitorizate și transportate la spital de către echipajele medicale. A fost vorba despre două persoane de sex masculin și una de sex feminin. Paramedicii SMURD au evaluat victima de sex feminin, în vârstă de aproximativ 70 de ani, care prezenta atac de panică. La locul evenimentului, pompierii au asigurat măsuri specifice până la înlăturarea oricărui pericol.

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata