ziarobiectiv.ro

Argeș: O mamă de 27 ani și-a călcat în picioare copilul. L-a agresat fizic și emoțional în mod repetat!

0

O femeie de numai 27 ani și-a bătut fiul de 12 ani, l-a agresat emoțional vorbindu-I urât și umilindu-l, fapte care s-au petrecut de mai mult timp, ultimul incident de acest tip având loc cu cuteva zile în urmă. În urmă cu o săptămână ar fi avut loc ultima bătaie cruntă primită din partea mamei, bătaie în urma căreia copilul ar fi rămas cu numeroase vânătăi care au fost remarcate de colegii și profesorii de la școală. Nu era prima dată când bietul băiat venea la ore chinuit de durere. Asta i-a făcut pe cei din școală să sesizeze poliția și DGASPC.

CITEȘTE ȘI: AVARIE. ZONA DE PUB-URI DIN PITEȘTI – FĂRĂ APĂ!

Așa s-a aflat că femeia a devenit mamă cu acest copil la numai 15 ani, pe care l-a abandonat pentru mulți ani într-un centru de plasament. Acolo și-a petrecut copilul primii ani de viață, înainte ca mama sa să se recăsătorească și să îl ia acasă. Din păcate, aici nu l-a așteptat o viață de familie, ci una de coșmar, mama sa născând un al doilea copil și uitând complet de cel dinainte. Și nu doar atât: băiatul era supus unor tratamente discriminatorii extreme, fiind obligat să asiste la disprețul primit din partea mamei sale și a soțului acesteia.Toate la pachet cu umilințe și bătăi continue.

„În ziua de 18 octombrie a.c., polițiștii Biroului de Investigații Criminale Pitești, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, au continuat cercetările într-un dosar penal privind săvârșirea infracțiunilor de violență în familie sub aspectul lovirii sau altor violențe, în formă continuată, respectiv rele tratamente aplicate minorului, și au reținut o femeie de 27 de ani.

Pentru administrarea de probatoriu, în ziua de 12 octombrie a.c., o echipă complexă formată din polițiștii Biroului de Investigații Criminale Pitești, polițiștii Secției de Poliție Rurală Poiana Lacului, precum și reprezentanți ai D.G.A.S.P.C. Argeș, s-au deplasat la domiciliul femeii, în urma verificărilor stabilindu-se că femeia în cauză ar fi abuzat emotional și ar fi agresat fizic, în mod repetat, pe fiul acesteia, de 12 ani, ultima agresiune având loc în ziua de 11 octombrie a.c.

Ca urmare a celor constatate, față de victima minoră au fost instituite măsuri de protecție, în regim de urgență, de către D.G.A.S.P.C. Argeș. De asemenea, în urma administrării probatoriului, în ziua de 18 octombrie a.c., femeia a fost reținută pentru 24 de ore, pe bază de ordonanță .”, precizează IPJ Argeș.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata