Argeș: OTP Bank cere bani de la morți! Detalii uluitoare!

0

Argeș: OTP Bank cere bani de la morți! Detalii uluitoare!

„OTP Bank va informeaza ca aveti comisioane restante in valoare de 24.00RON. Va rugam sa asigurati in cont suma necesara.”, acesta este mesajul pe care reprezentanții băncii i l-au trimis zilele trecute unei persoane decedate din noiembrie 2023. Deși au fost făcute demersurile necesare încă din decembrie anul trecut și au fost depuse documente doveditoare la sediul unității OTP Bank, angajații băncii refuză să închidă contul curent și cer în continuare comisioane.

CITEȘTE ȘI: UN NOU CAZ DE SCLAVIE ZGUDUIE ROMÂNIA! SECHESTRAȚI ȘI PUȘI LA MUNCI INUMANE!

Copiii bărbatului decedat anul trecut, în luna noiembrie, au mers la bancă cu certificatul de deces al tatălui și acte doveditoare care atestă calitatea lor și au cerut să i se închidă contul curent. Din motive bine întemeiate, evident, asta deoarece bărbatul a murit. Au depus toate documentele cerute însă, lucrurile nu au stat deloc așa cum se așteptau și era normal. Reprezentanții băncii refuză să închidă contul unei persoane decedate, cont care este pe zero, fără datorii și trimit, lună de lună, mesaje cu comisioane de administrare cont pe care, copiii, evident sunt puși să le plătească. Și, justifică simplu și sec că, un certificat de deces nu este suficient pentru închiderea contului, cerând taxa de succesiune. Documente pe care, unii, din diverse motive întemeiate, nu le vor avea niciodată. Asta pentru că, poate nu au ce să împartă sau nu au cu cine să împartă.

Se pare că angajații OTP nu par prea interesați de aceste aspecte și funcționează după un regim intern propriu bine stabilit de ei. Și de această dacă, se pare că tot în favoarea lor și în defavoarea…mortului.

Și, se pare că nu este singura situație bizară întâlnită la OTP Bank. Familia unei piteștence moartă acum patru ani de zile a primit recent, acasă, a notificare prin care banca o somează pe decedată să se prezinte urgent la sediul unității pentru actualizarea datelor personale. Și, cu siguranță, multe alte cazuri de acest gen.

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp

 

 

 

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata