ziarobiectiv.ro

Argeș: Percheziții de amploare! Arme confiscate!

0
Argeș: Percheziții de amploare! Arme confiscate! O armă neletală, supusă autorizării, a fost confiscată de polițiștii argeșeni, în urma unor percheziții desfășurate la persoane bănuite de săvârșirea infracțiunii de nerespectarea regimului armelor și munițiilor. În zilele de 31 octombrie și 01 noiembrie a.c., polițiștii Serviciului Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase Argeș, cu sprijinul specialiștilor Serviciului Criminalistic și luptătorilor Serviciului pentru Acțiuni Speciale Argeș și împreună cu polițiștii Biroului pentru Protecția Animalelor, au efectuat patru percheziții domiciliare, în localitățile Tigveni și Slobozia, la locuințele unor persoane bănuite de nerespectarea regimului armelor și munițiilor.
În urma perchezițiilor, a fost identificată și ridicată, în vederea continuării cercetărilor, o pușcă neletală, supusă autorizării. De asemenea, polițiștii din cadrul Biroului pentru Protecția Animalelor au aplicat patru sancțiuni contravenționale, conform O.U.G. 155/2001 privind aprobarea programului de gestionare a câinilor fără stăpân, pentru nemicrociparea și nesterilizarea câinilor identificați la locațiile respective.
În continuare, se efectuează cercetări, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de nerespectarea regimului armelor și al munițiilor, sub coordonarea Parchetelor de pe lângă Judecătoria Costești și Curtea de Argeș, pentru stabilirea întregii activități infracționale și luarea măsurilor legale care se impun.
Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata