Argeș: Posturile disponibile în școli și grădinițe! Lista completă!

0

Argeș: Posturile disponibile în școli și grădinițe! Lista completă!

Ministerul Educației a publicat recent lista actualizată a posturilor pentru Titularizare 2024, astfel că profesorii sau viitoarele cadre didactice pot consulta lista posturilor disponibile până la acest moment, pentru concursul național de ocupare a posturilor didactice din învățământul preuniversitar.

CITEȘTE ȘI: CAMERE PENTRU ROVINIETĂ! AFLĂ LOCAȚIILE UNDE SUNT INSTALATE!

Proba scrisă de la Titularizare 2024, concursul de angajare în învățământ, are loc pe 17 iulie 2024, potrivit unui ordin publicat în Monitorul Oficial. Înscrierea candidaților va începe din 8 mai și va dura până pe 17 mai 2024. Luni, 18 martie, este ultima zi în care profesorii pot depune cererile și documentele justificative pentru modificarea duratei contractului individual de muncă din durată determinată de un an în contract individual de muncă pe durata de viabilitate a postului/catedrei, potrivit metodologiei-cadru de mobilitate pentru anul școlar 2024-2025.

Posturi titularizare 2024 Județul Argeş AICI

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp

 

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata