Argeș: Primar cu patru mandate-moarte neașteptată! Află despre cine este vorba!

0

PSD Argeș a anunțat, în urmă cu puțin timp, moartea fulgerătoare a fostului primar al comunei argeșene Beleți-Negrești. Reprezentanții PSD Argeș transmit condoleanțe familiei și rudelor în aceste clipe grele. Potrivit apropiaților, se pare că fostul edil a siferit un accident vascular cerebral și nu a mai putut fi salvat.

CITEȘTE ȘI: DOLIU ÎN PSD ARGEȘ! CUNOSCUT PRIMAR – MOARTE FULGERĂTOARE!

„Cu  nemăsurată tristețe am aflat de moartea fostului primar al comunei Beleți – Negrești, Dorin Cătănea.Transmitem condoleanțe familiei și rudelor în aceste clipe grele. Dumnezeu să-l odihnească! Conducerea PSD Argeș”

Reamintim faptul că Dorin Cătănea a fost primar al comunei Beleți-Negrești timp de patru mandate, în perioada 2004-2020. La începutul anului 2020 fostul edil a fost implicat într-un accident de circulație, lovind cu mașina un copil. Din fericire copilul nu a fost rănit grav și și-a revenit, însă la acea vreme în interiorul partidului au existat voci care au criticat atitudinea fostului edil și au cerut suspendarea acestuia. Probabil, și aceste întâmplări i-au produs supărare fostului primar Cătănea.

 

 

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata