Argeș. Prinși la furat de lemne cu căruța!

0

În ziua de 17 ianuarie a.c., polițiștii de ordine publică au acționat pe raza de competență, în cadrul acțiunilor curente, pentru prevenirea și combaterea delictelor silvice și verificarea respectării normelor legale privind transportul de material lemnos.

În urma activităților desfășurare, au fost depistați 4 bărbați, cu vârste cuprinse între 28 și 48 de ani, care transportau material lemnos pe drumurile publice, cu atelaje hipo, fără a deține documente care să ateste proveniența legală sau documente de însoțire a transportului de material lemnos.

Cu sprijinul unor specialiști silvici, s-a stabilit că în mijloacele de transport se afla cantitatea totală 3,4 metri cubi de lemn.

Ca urmare a abaterilor constatate, cei în cauză au fost sancționați contravențional cu amenzi în valoare totală de 4.000 de lei, conform Legii 171/2010 privind contravențiile silvice, fiind aplicate și măsuri complementare de confiscare a materialului lemnos, care a fost predat reprezentanților ocoalelor silvice competente teritorial.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata