Argeș. Profesoară de 34 ani – găsită fără suflare în baie! Sfârșit tragic!

0

Sărbătorile din acest an au adus o tragedie pentru o familie din Dâmbovicioara, unde o tânără de 34 ani și-a pierdut viața. Din primele informații, se pare că aceasta ar fi mers să facă un duș și pentru a încălzi încăperea a folosit o butelie GPL, care, din nefericire, s-a stins din caua aburilor.

Potrivit surselor noastre, după mai bine de o oră, după ce familia a văzut că tânăra nu mai iese, tatăl acesteia a bătut la ușă, iar după câteva minute de insistențe, a intrat și și-a găsit fiica fără suflare. A sunat la 112, iar la fața locului s-au deplasat un echipaj medical și oamenii legii. Medicii au început imediat manevrele de resuscitare, dar după aproape o oră de eforturi, au fost nevoiți să declare decesul.

De asemenea, polițiștii au deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă, iar în urma cercetărilor se vor descoperi cauzele exacte ale tragediei.

„În seara zilei de 24 decembrie a.c., polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Câmpulung au fost sesizați prin Serviciul Național Unic Apeluri de Urgență 112 cu privire la faptul că o femeie a fost găsită de membrii familiei în stare de inconștiență, în baia imobilului din comuna Dâmbovicioara. În baza sesizării, la fața locului s-au deplasat atât un echipaj medical, cât și polițiștii Secției de Poliție Rurală Rucăr. Din păcate, manevrele de resuscitare nu au avut rezultat, fiind declarat decesul persoanei în cauză, femeie de 34 de ani. Cercetările au fost preluate de către polițiștii de Investigații Criminale din cadrul Poliției Municipiului Câmpulung. Femeia nu prezenta urme de violență, iar pentru asigurarea cadrului legal necesar verificărilor, în cauză a fost întocmit dosar penal, conform art. 192 din Codul Penal, urmând să fie dispusă efectuarea autopsiei medico-legale, pentru stabilirea cauzei decesului” potrivit IPJ Argeș.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata