Argeș: Profesoară și îngrijritoare amenințate cu moartea de un părinte! Acuzații grave!

0

O profesoară și o îngrijritoare au fost amenințate cu moartea în repetate rânduri de către părinte unui elev de la Școala Gimnazială Stâlpeni. Din primele informații, se pare că minorul ar fi făcut mai multe bocăne tipice vârstei în timpul pauzelor și a fost apostrofat de cele două cadre didactice.

Prima dată, în colimatoriul bărbatul a întrat profesoara, căreia i s-a reproșat că elevul nu a făcut nimic greșit și să nu se mai ia de el, indiferent de acțiunile sale. Al doilea scandal s-a întâmplat în cursul zilei de ieri, când părintele nervos, de după gard a amenințat-o pe îngrijitoare, dar și pe familia acesteia cu moartea. Femeia nu a stat pe gânduri și a sunat imediat la 112.

Bărbatul a fost săltat de oamenii legii, dus la audieri, iar după administrarea probatoriului a fost reținut pentru 24 de ore. În cursul zilei de astăzi, bărbatul reclacitrant va fi prezentat instanței cu propunere de arestare preventivă pentru 30 zile.

„În ziua de 17 octombrie, polițiștii Secţiei de Poliţie Rurală Stâlpeni, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Câmpulung, au continuat cercetările într-un dosar penal privind săvârșirea infracțiunilor de amenințare (două acte materiale) și tulburarea ordinii și liniștii publice, și au reținut un bărbat de 55 de ani, din aceeași localitate.

Din cercetări, s-a stabilit că în ziua de 12 octombrie, cel în cauză ar fi amenințat cu moartea și cu violențe fizice angajata unei unități școlare din aceeași localitate, precum și pe o altă persoană, care i-ar fi atras atenția cu privire la comportament, manifestări în urma cărora ar fi tulburat ordinea și liniștea publică.

După administrarea probatoriului, bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore, pe bază de ordonanță, urmând ca în cursul zilei de astăzi să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Câmpulung, cu propunerea de luare a unei măsuri preventive” potrivit IPJ Argeș.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata