Argeș. S-a mufat la conducta de motorină și a furat mii de litri! Cum a fost prins?

0

În noaptea de 11 spre 12 ianuarie a.c., în jurul orei 00:30, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Draganu au depistat în trafic, pe raza comunei Drăganu, un bărbat de 33 de ani, din Băbana, care conducea o autoutilitară cu care transporta cantitatea de aproximativ 6.000 de litri de produs petrolier nerafinat.

În continuare, au fost efectuate verificări cu privire la proveniența acestuia, de către polițiștii din cadrul compartimentului specializat al Serviciului de Ordine Publică Argeș, împrejurare în care a fost identificată o instalație artizanală, utilizată pentru sustragerea de produs petrolier dintr-o conductă de transport produse petroliere, de pe raza comunei Drăganu.

În cauză a fost întocmit dosar penal conform art. 229 din Codul Penal, cercetările fiind desfășurate sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești.

Autoutilitara și produsul petrolier au fost indisponibilizate pentru cercetări.

Prejudiciul stabilit în urma sustragerii cantității de produs petrolier este de 15.800 de lei.

În ziua de 12 ianuarie a.c., după administrarea probatoriului, bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore, pe bază de ordonanță, urmând ca în cursul zilei de astăzi, 13 ianuarie a.c., să fie prezentat în fața Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, cu propunere de luare a unei măsuri preventive” potrivit IPJ Argeș.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata