Argeș: S-au răsturnat pe câmp, la braconaj în timp ce fugeau de paznicul de la Ocol!

0

Argeș: S-au răsturnat pe câmp, la braconaj în timp ce fugeau de paznicul de la Ocol!

În seara zilei de 05 noiembrie a.c., în jurul orei 20:30, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Buzoești au fost sesizați prin Serviciul Național Unic Apeluri de Urgență 112 cu privire la faptul că un paznic de vânătoare a depistat mai multe persoane care hăituiau vânat, dintr-o autoutilitară, pe raza comunei Izvoru, în zona Fondului de vânătoare Sitaru.

CITEȘTE ȘI: SOȚIE DE PRIMAR DIN ARGEȘ-SINUCIDERE ÎN ACEASTĂ DIMINEAȚĂ! TRAGEDIE FĂRĂ MARGINI!
Cercetările au fost preluate de polițiștii Serviciului Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase Argeș, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Costești, în cauză fiind întocmit și un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de *braconaj*, conform art. 42, alin. 1, lit. d si m, alin. 2 lit c din Legea 407/2006.
Din cercetări s-a stabilit că în seara zilei de 05 noiembrie, în jurul orei 20:00, paznicul de vânătoare a observat autoutilitara pe raza fondului de vânătoare, iar conducătorul acesteia s-a răsturnat pe un teren agricol discuit, în încercarea de a fugi. Conducătorul autoutilitarei, de 47 de ani, precum și unul dintre ocupanți, de 23 de ani, au suferit leziuni ușoare, aceștia fiind însoțiți de un alt tânăr de 23 de ani, și cu un bărbat de 39 de ani, toți din Popești.
În autoutilitară au fost descoperite și două dispozitive de iluminat pe timp de noapte, trei câini din raza ogar și un exemplar de vânat din specia iepure, care au fost ridicate de polițiști.
În ziua de 08 noiembrie a.c., _după administrarea probatoriului, trei bărbați, de 47, 23 și 39 de ani, au fost reținuți pentru 24 de ore_, pe bază de ordonanță, urmând ca în cursul zilei de astăzi, 09 noiembrie, cei în cauză să fie prezentați Parchetului de pe lângă Judecătoria Costești cu propuneri de luare a unor măsuri preventive.

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata