Argeș. Sala de evenimente – sigilată de pompieri! La un pas de tragedie!

0

O sală de evenimente din comuna Domnești a fost închisă de pompierii argeșeni în weekend după ce au găsit sute de petrecăreți, dar și alte probleme. Din primele informații, se pare că patronul localului a ignorat cu desăvârșire depășirea numărului maxim de persoane care puteau participa la respectiva nuntă, dar și faptul că nu a marcat căile de evacuare. Acesta a fost amendat cu 100.000 lei, iar militarii argeșeni au sigilat localul.

CITEȘTE ȘI: TRAGEDIE! UN CAMION A LUAT FOC ÎN MERS! ȘOFERUL A MURIT ARS DE VIU!

„Pentru o sală de evenimente din localitatea Domnești, colegii noștri au dispus oprirea funcționării și utilizării pe o perioadă nedeterminată, până la intrarea în legalitate. Pentru respectivul operator economic s-a aplicat și o sancțiune contravențională principală, constând într-o amendă în cuantum de 100.000 lei, precum și sancțiunea complementară  privind oprirea funcționării și utilizării spațiului, aplicându-se sigiliul Inspectoratului pentru Situații de Urgență” potrivit ISU Argeș.

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului sau pe Tik Tok

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata