Argeș: Scandal monstru între două minore! Și-au cărat pumni și picioare!

0

Argeș: Scandal monstru între două minore! Și-au cărat pumni și picioare!

În ziua de 18 ianuarie a.c., polițiștii din cadrul Poliției Orașului Costești au fost sesizați telefonic referitor la o stare conflictuală între două tinere, pe raza aceleiași localități. Ca urmare a sesizării, la fața locului s-a deplasat cu operativitate o patrulă de ordine publică, la locul indicat fiind identificate persoanele în cauză.

CITEȘTE ȘI: CINE ESTE ALIN ANTON, AVOCATUL PITEȘTEAN REȚINUT DE DNA?

În urma verificărilor, cele două tinere implicate, respectiv minoră de 17 ani, din judetul Teleorman, și minoră de 16 ani, din Costești, au fost sancționate contravențional cu amenzi de 200 de lei fiecare, conform Legii 61/1991R privind normele de conviețuire socială, pentru provocare, respectiv participare la scandal.

Recomandăm celor care asistă la un comportament agresiv să sesizeze autorităţile şi să nu contribuie, prin atitudinea pasivă, la escaladarea comportamentului agresiv.

Faptele pot îmbrăca atât forma juridică a unor contravenţii, ori chiar forma penală, dacă o situație conflictuală degenerează în agresiuni de natură fizică. Reamintim că, un factor important în situația agresiunilor îl reprezintă atitudinea celor care asistă sau iau la cunoştinţă despre astfel de fapte.

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata