ARGEȘ. Sediul AUR – vandalizat! Făptașii – de negăsit!

0

Sediul AUR Bascov a fost vandalizat în această dimineață, a anunțat Bogdan Velcescu, președinte AUR Argeș. După ce au făcut demersuri pentru a deschide un sediu pentru organizația locală, membrii Alianței pentru Unirea Românilor s-au lovit de refuzul primarului comunei Bascov, Gheorghe Stancu, iar după ce au găsit un loc privat pentru membrii formațiunii din localitate, aceștia s-au trezit cu controale de la mai multe instituții.

Bogdan Velcescu a declarat că în această dimineață se aștepta un control de la Inspectoratul de Stat în Construcții, dar și de la Poliția Loacală, dar înainte de sosirea inspectorilor, au găsit geamul sediului spart. Potrivit surselor noastre, în aceste momente, oamenii legii sunt la fața locului pentru cercetări.

„Ne trezim cu sediul vandalizat la Bascov. Am fost în audiență la domnul primar Stancu. Sunt oameni simpli, oameni care se implică. Ni s-a spus: „nu, domne, voi nu aveți voie să existați! Noi suntem aici din 1990! Au pârghii pentru a descuraja oamenii să nu se implice.

Ne-am deschis un sediu în Bascuv de două săptămâni. Domnul primar a convocat ISC, Poliția Locală pentru verifiarea legalității sediului. Am constatat că geamul era spart. Nu înțeleg de ce sunt atâtea presiuni pentru 10 mp. Sper să își revină în fire și să existe și alții pe lângă ei. Cu cât ne calcă mai mult pe cap, cu atât de cresc spini!” a spus Velcescu.

Știre în curs de actualizare!

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata