Argeș: Și-a călcat în picioare iubita! Bărbatul a fost reținut!

0

Argeș: Și-a călcat în picioare iubita! Bărbatul a fost reținut!

În ziua de 27 noiembrie a.c., polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Câmpulung au continuat cercetările într-un dosar penal aflat sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Câmpulung, privind săvârșirea infracțiunilor de încălcarea de către o persoană împotriva căreia a fost emis un ordin de protecție a oricăreia dintre măsurile dispuse și lovirea sau alte violențe, și au reținut un bărbat de 42 de ani, din Poienarii de Muscel.

CITEȘTE ȘI: EXCLUSIV! BRÂNZĂ ÎN LIBERTATE, FIII LUI RĂMÂN ÎN SPATELE GRATIILOR! DECIZIE ȘOCANTĂ ÎN DOSARUL CHERESTEAUA!

Din cercetările efectuate s-a stabilit că, în ziua de 26 noiembrie a.c., în timp ce se afla pe raza municipiului Câmpulung, bărbatul ar fi agresat-o fizic pe fosta concubină, încălcând, astfel, ordinul de protecție emis de instanța competentă.

După administrarea probatoriului, bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore, pe bază de ordonanță, urmând ca în cursul zilei de astăzi să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Câmpulung, cu propunere de luare a unei măsuri preventive.

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata