Argeș. Și-a înjunghiat soțul cu un cuțit de bucătărie! De ce a recurs la un asemenea gest?

0

O ceartă între doi soți din Leordeni putea avea un final tragic după ce femeia și-a înjunghiat de două ori bărbatul. Potrivit anchetatorilor, cei doi se aflau în bucătărie, iar după o discuție aprinsă bărbatul a încercat să o lovească pe soția sa. Femeia a ripostat cu un cuțit cu care tăia varza și l-a înjunghiat pe soțul său de două ori. Prima lovitură de cuțit a fost superficială, dar cea de-a doua a fost mult mai gravă. Lama cuțitului i-a înțepat colonul victimei.

După ce s-au culcat, bărbatul a avut o hemoragie puternică

Ulterior, amândoi au mers la culcare în camere diferite, dar spre dimineață, starea bărbatului s-a agravat. În momentul în care acesta a început să vomite sânge, femeia a sunat la 112. La locuința celor doi s-a deplasat un echipaj de ambuanță care i-a acordat primele îngrijri medicale bărbatului și l-a transportat de urgență la spital, unde a fost băgat direct în sala de operație. Din fericire, acesta a fost stabilizat de către medici, iar după mai multe zile de spitalizare a fost externat.

CITEȘTE ȘI: TRAGEDIE! DOI COPII ȘI TATĂL LOR-SPULBERAȚI DE TIR PE TRECEREA DE PIETONI! UNUL A MURIT PE LOC!

A doua zi după ce și-a înjunghiat soțul, femeia a fost dusă la audieri, iar după administrarea probatoriului a fost reținută pentru 24 ore. Ulterior, procuorul de caz a cerut arestul la domiciliu pentru aceasta din cauză că sora femeii suferă de un hadicap grav și are nevoie de îngrijire permanentă. De asemenea, și soțul agresoarei nu a depus plângere și a dat asigurări că se va muta din locuința conjugală, astfel încât femeia să poată sta în arest la domiciliu. Judecătorul de Drepturi și Libertăți a fost de acord, această măsură preventivă fiind meținută până la sentința magistraților de la Tribunalul Argeș.

Femeia a primit condamnare cu suspendare

Femie a a fost trimisă în judecată în luna februarie a acestui an, după patru luni de la comiterea infracțiunii. După trei termene de judecată, jucătorii au decis să o condamne la trei ani de închisoare cu suspendare și este obligată să presteze 120 de zile de muncă în folosul comunității la Primăria Pitești sau la Inspectoratul Școlar Județean Argeș. De asemenea, femeia este obligată să plătească despăgubiri civile către Serviciul Județean de Ambulanță Argeș în valoare de 342 lei și aproximativ 6.100 lei către Spitalul Județean Argeș pentru spitalizarea și operația soțului. Decizia nu este definitivă, putând fi atacată cu recurs.

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook sau pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata