Argeș: Și-a montat sirenă ca a Poliției pe mașină și a plecat la drum! Cum a fost prins?

0

Polițiștii din cadrul Serviciului Rutier Argeș, împreună cu reprezentanții R.A.R. Argeș, au acționat, în ziua de 26 octombrie, pe DN 73, pe raza localității Mărăcineni, pentru verificarea stării tehnice a autoturismelor și creșterea gradului de disciplină rutieră. În urma activităților desfășurate, au fost aplicate 14 sancțiuni contravenţionale, în valoare totală de aproximativ 1.500 de lei, au fost retrase 3 certificate de înmatriculare (pentru noxe peste limita legală admisă și anvelope de alte dimensiuni) și a fost reținut un permis de conducere (pentru montarea și folosirea mijloacelor speciale de avertizare sonoră și luminoasă pe și în alte autovehicule decât cele prevăzute de lege).

Polițiștii au depistat un bărbat de 45 de ani, care conducea un autoturism, pe DN 73, având montate, pe autovehicul, mijloace speciale de avertizare sonoră. De asemenea, în urma verificărilor efectuate de reprezentanții R.A.R., a rezultat faptul că autoturismul emana noxe peste limita legală admisă. Ca urmare a celor constatate, bărbatul a fost sancționat contravențional cu amenzi în valoare de aproximativ 1.800 de lei, conform O.U.G. 195/2002, privind circulația pe drumurile publice, fiindu-i retras certificatul de înmatriculare și reținut permisul de conducere pentru 90 de zile.

De asemenea, polițiștii Serviciului Rutier Argeș au acționat pentru fluidizarea traficului rutier, pentru prevenirea accidentelor de circulaţie, precum și pentru depistarea conducătorilor auto care încalcă normele rutiere.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata