Argeș: Și-a ucis soția și a dat foc locuinței! Doi copii rămași orfani! Detalii cutremurătoare!

0

Noi detalii cutremurătoare ies la iveală în cazul celor doi iubiți găsiți carbonizați seara trecută într-o locuință din comuna Stolnici. Surse din anchetă susțin că nu exclud varianta sinuciderii. Din primele informații, se pare că tânăra de 19 ani se certase cu iubitul ei de 39 de ani iar în urma neînțelegerilor a decis să își ia cei doi copii, un băiețel de 3 ani șo o fetiță de numai opt luni, și să se mute în comuna natală, la părinți. Se pare că cei doi, împreună cu copiii, au locuit pentru o perioadă de timp în Franța iar acolo au început certurile.

CITEȘTE ȘI: ȘOCANT! ELEVĂ DE 15 ANI VIOLATĂ DE TATĂ ȘI CEI TREI FRAȚI! MAMA ȘTIA TOTUL!

Motivul se pare că l-a reprezentat faptul că bărbatul cu 20 de ani mai mare și-ar fi trimis iubita la cerșit, iar aceasta a refuzat, luându-și copiii și întorcându-se la părinți. Bărbatul nu a acceptat despărțirea iar ieri a venit la fată acasă, în Stolnici să discute. Bunicul tinerei spune că a venit cu o pungă în mână și că în scurt timp a auzit o bubuitură în geamuri. Se pare că avea un plan bine pus la punct, a dat foc locuinței unde au fost găsiți amândoi carbonizați, sub un zid care s-a dărmat. Cei doi micuți, rămași orfani de ambii părinți, vor rămâne, cel mai probabil, în grija bunicilor. Oamenii legii au deschis o anchetă penală și continuă cercetările în baza rezultatelor de la necropsie.

„A intrat în casă, a închis ușa și am auzit geamul bubuind. Când am intrat eu am crezut că se bat. Când am intrat, fetița era în prima cameră, era mult fum. El a dat foc. Am luat copiii și m-am zbătut, nu am putut să intru acolo: era focul prea puternic. Am intrat prin spate, am spart geamul, am aruncat apă, n-am putut să îi ajut. N-am putut.”, a mărturisit bunicul fetei.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata