Argeș: Șocant! Bătrână de 70 ani-infractoare! Prejudiciu imens!

0

Argeș: Șocant! Bătrână de 70 ani-infractoare! Prejudiciu imens!

Polițiștii din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice Argeș, sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, au pus în aplicare, în cursul zilei de marți, 21 noiembrie. 3 mandate de percheziţie domiciliară emise de Judecătoria Pitești.

CITEȘTE ȘI: DR. MĂRTĂU DEZVĂLUIE DEZASTRUL DIN SECȚIA UPU A SPITALULUI JUDEȚEAN! STRIGĂT DE AJUTOR!

Polițiștii din Argeș au efectuat perchezițiile la locuința și imobilele folosite de către o persoană bănuită de săvârşirea infracțiunii de delapidare în formă continuată.

Din cercetările efectuate de polițiști, s-a constat că, o femeie de 70 de ani, din Mărăcineni, ce avea calitatea de contabil, precum și atribuții de casier, în cadrul unui agent comercial, în cursul anului 2023, și-ar fi însușit sumele de bani pe care le avea în gestiune.

Prejudiciul stabilit până în această fază a cercetărilor este de aproximativ 320.000 de lei. Cu ocazia perchezițiilor, au fost descoperite și ridicate mai multe înscrisuri cu valoare probatorie. Persoana bănuită a fost condusă la sediul poliției pentru audiere, iar cercetările continuă, pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care fapta a fost săvârșită și luarea măsurilor legale care se impun.

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata