Argeș: Șocant! Și-a bătut copilul și iubita în fața blocului!

0

Argeș: Șocant! Și-a bătut copilul și iubita în fața blocului!

În data de 23 septembrie, în jurul orei 10:30, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Pitești au fost sesizați cu privire la o stare conflictuală intrafamilială. Din verificările efectuate de către polițiștii Secției 1 Poliție Pitești a rezultat că un bărbat de 39 de ani, din Ștefănești, ar fi agresat pe concubina acestuia și pe fiul lor minor, în timp ce se aflau pe scara unui bloc de locuințe și în fața imobilului.

CITEȘTE ȘI: PITEȘTI: AȘTEPTAREA A LUAT SFÂRȘIT! ASTĂZI SE DESCHID FARMACIA TEI ȘI BEBE TEI! CU CE SURPRIZE SUNT AȘTEPTAȚI CLIENȚII!

De asemenea, în seara zilei precedente, cel în cauză ar fi amenințat-o pe concubina sa. După parcurgerea procedurii de evaluare a riscului, conform Legii 217/2013 privind combaterea violenței domestice, a fost emis un Ordin de protecție provizoriu față de bărbatul în cauză. În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de amenințare și violență în familie (două acte materiale), conform art. 206 și 199 din Codul Penal.

După administrarea probatoriului, bărbatul de 39 de ani a fost reținut pentru 24 de ore, pe bază de ordonanță, urmând ca în cursul zilei de astăzi, 24 septembrie, să fie prezentat în fața Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești cu propunere de luare a unei măsuri preventive. Bărbatul de 39 de ani, din Ștefănești, a fost prezentat de către Parchetul de pe lângă Judecătoria Pitești în fața instanței competente, iar Judecătoria Pitești a dispus arestarea preventivă pentru 30 de zile.

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News sau pe Tik Tok

 

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata