ziarobiectiv.ro

Argeș: Sute de copii au participat la activitățile pompierilor argeșeni din cadrul „Școala Altfel!”

0
Argeș: Sute de copii au participat la activitățile pompierilor argeșeni din cadrul „Școala Altfel!”
Astăzi este cea de a treia zi consecutivă de activități în cadrul „Școala Altfel” și numărul vizitatorilor tinde să ajungă la 1000.
Alături de cadrele didactice, cei mici, dar și cei mari au luat parte la prezentarea tehnicii de intervenție din dotarea pompierilor argeșeni, dar și la lecțiile deschise despre modul de comportare în situații de urgență, fiindu-le explicate și exemplificate manevrele principale de prim ajutor calificat în cazul unor urgențe medicale.
Pe lângă pompieri și copii, cățelușa noastră Ela, pregătită pentru misiuni de căutare-salvare în mediul urban, s-a bucurat nespus să fie în centrul atenției vizitatorilor.
În urma solicitărilor unităților de învățământ, pentru acces în cadrul subunităților noastre, pompierii și voluntarii programului național „Salvator din Pasiune” așteaptă și astăzi cu drag participarea unui număr mare de persoane la activitățile noastre.
Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata